Betegfókusz

Kedves Olvasó,

2016. szeptember 06. - Ficzere Andrea

Hosszú évek alatt ért meg bennem az a gondolat, hogy valami újat, talán más szemléletet, eltérő hozzáállást kezdeményezzek az egészségügy területén. Eleinte én magam is úgy gondoltam, túlzott önbizalomra vallhat, ha saját teret próbálok ennek a vágyamnak teremteni, hiszen miért gondolom én azt, hogy bárki is kíváncsi a véleményemre. Persze ezek a gondolatok most is megvannak bennem, csak közben kicsit jobban beleláttam a mai magyar egészségügy gondjaiba, jobban megismertem a betegek és a kollégák gondolatait, vágyait, problémáit, s nagy levegőt véve elindulok. Elindulok egy úton, ahol hasonló véleménnyel és elvekkel bíró társakat próbálok magam köré szervezni. Velük együtt közösen szeretnék egy olyan műhelyt létrehozni, ahol jószándékú, segítőkész, előrevivő gondolatokkal teli emberek munkálkodhatnak a betegek és az egészségügyben dolgozó kollégák érdekében. Igen. Mindkét oldalt egyszerre szeretnénk képviselni, mindkét fél szempontjait egyszerre szeretnénk megismertetni az olvasókkal. Igyekszünk majd a lehető legtöbb gondolatot, illetve szempontot megosztani, melyek szerintünk segíthetik a betegeket és az őket gyógyítókat.  

Minden építő szándékú javaslatot, kritikát, véleményt boldogan látunk, de nem szeretnénk teret adni az üres fecsegésnek, a felszínes, átgondolatlan hangulatkeltésnek. Nagyon fontos számunkra a jó hangnem, a szeretet, az odafigyelés, az elfogadás, a segíteni akarás. Hát nagyjából erről szólna az itteni munkánk...

A bejegyzés trackback címe:

https://betegfokusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9411702267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinde 2016.10.19. 09:41:59

Sok sikert kívánok a megkezdett úthoz,nagyon régen szükség van már ilyen szemléletre.Köszönöm az Uzsoki Kórháznak a gyógyulásom.További nagyon szép napot.
süti beállítások módosítása